Nuomos sąlygos

IĮ “Nuomok“ – Nuomojame statybų ir sodo įrankius Nemenčinėje, Bažnyčios g. 19, Vilniaus rajonas.

Statybų ir sodo įrankių nuomos sąlygos:

Norint išsinuomoti statybų ar sodo įrangą, reikia pasirašyti nuomos sutartį bei pateikti šiuos dokumentus:

Fiziniams asmenims – pateikti pasą, asmens tapatybės kortelę ar vairuotojo pažymėjimą; piniginis užstatas.

Juridiniams asmenims – pateikti įmonės registracijos pažymėjimo kopiją, taip pat įmonės įgaliojimą, patvirtintą direktoriaus parašu ir antspaudu. Įgaliotas asmuo turi pristatyti savo asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą; piniginis užstatas.

Imamas piniginis užstatas norint išsinuomoti statybinius ar sodo įrankius.

Statybų ir sodo įrankių nuomos taisyklės:

1. Klientui suteikiama nemokama konsultacija apie nuomojamą įrangą, bei pateikiami techniniai ypatumai. Nuomos terminas prasideda kai pasirašoma nuomos sutartis ir įrankiai perduodami klientui. Nuomos mokestis mokamas grąžinus iššnuomotą įrangą.

2. Minimalus tarifas yra viena valanda, jeigu nesusitarta kitaip. Vienos nuomos diena baigiasi kitos dienos ta pačia valanda kai įrankis buvo perduotas klientui. Jei įranga gražinama vėliau, skaičiuojama sekanti nuomos para. Norint pratęsti statybų ar sodo įrankio nuomos laikotarpį, nuomininkas turi pranešti apie tai nuomotojui. IĮ ‘’Nuomok’’ privalo užtikrinti, kad nuomojama įranga yra techniškai tvarkinga bei švari. Grąžinama statybų ar sodo įranga turi būti tokios pat būklės – techniškai tvarkinga, sukomplekuota bei išvalyta.

3. Klientas privalo vykdyti veiklą pagal atitinkamus darbo saugos reikalavimus. Nuomininkas atsako už pasekmes, atsiradusias dėl netinkamo įrangos ar įrankio eksplotavimo ar darbo saugos taisyklių pažeidimo. Taip pat yra atsakingas už pasekmes, jei išnuomotais įrankiais naudojasi kiti asmenys.

Nuolaidos

Nuomojant statybų ir sodo įrangą ar įrankius ilgiau kaip 10 d. taikomos nuolaidos.